Subtiele zilveren wikkelring met grijs

'Silent Whirlwind'

Ontdek de betoverende elegantie van mijn zilveren wikkelring ‘Silent Whirlwind’. Een subtiel kunstwerk met een handgemaakte grijze steen, dat jouw stijl naar nieuwe hoogten brengt.

1 stuk op voorraad

 79,95

Als maker van de ‘Silent Whirlwind’ zilveren wikkelring nodig ik je uit om een wereld van ingetogen schoonheid te betreden. Deze ring is een verfijnd kunstwerk, met een handgemaakte grijze steen die een vleugje mysterie toevoegt aan je look. Met zijn verstelbare maat tussen 16 en 18 past deze ring perfect om jouw vinger.

De ‘Silent Whirlwind’ is een ode aan subtiliteit en elegantie. Het zilveren ontwerp wikkelt zich sierlijk om je vinger en creëert een gevoel van beweging en balans. De handgemaakte grijze steen is met zorg geselecteerd en zorgvuldig verwerkt, waardoor elk exemplaar uniek is.

Deze wikkelring is een tijdloos stuk dat moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits en stijlen. Of je hem nu draagt voor een speciale gelegenheid of als dagelijkse verfijning, de ‘Silent Whirlwind’ voegt een vleugje artistieke flair toe aan je sieradencollectie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

, , , , ,

kleur

,

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper