Subtiele zilveren wikkelring met grijs

Subtiele zilveren wikkelring met grijs

'Silent Whirlwind'
Ontdek de betoverende elegantie van mijn zilveren wikkelring ‘Silent Whirlwind’. Een subtiel kunstwerk met een handgemaakte grijze steen, dat jouw stijl naar nieuwe hoogten brengt.

 79,95

1 stuk op voorraad

Als maker van de ‘Silent Whirlwind’ zilveren wikkelring nodig ik je uit om een wereld van ingetogen schoonheid te betreden. Deze ring is een verfijnd kunstwerk, met een handgemaakte grijze steen die een vleugje mysterie toevoegt aan je look. Met zijn verstelbare maat tussen 16 en 18 past deze ring perfect om jouw vinger.

De ‘Silent Whirlwind’ is een ode aan subtiliteit en elegantie. Het zilveren ontwerp wikkelt zich sierlijk om je vinger en creëert een gevoel van beweging en balans. De handgemaakte grijze steen is met zorg geselecteerd en zorgvuldig verwerkt, waardoor elk exemplaar uniek is.

Deze wikkelring is een tijdloos stuk dat moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits en stijlen. Of je hem nu draagt voor een speciale gelegenheid of als dagelijkse verfijning, de ‘Silent Whirlwind’ voegt een vleugje artistieke flair toe aan je sieradencollectie.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook