'Enigmatic Fusion'

Subtiele zilveren wikkelring met paars en oranje

Subtiele zilveren wikkelring met paars en oranje

 79,95

1 stuk op voorraad

Ontdek de betoverende harmonie van mijn zilveren wikkelring ‘Enigmatic Fusion’. Een unieke combinatie van handgemaakte paarse en oranje stenen die jouw stijl een mystiek tintje geven.

Als maker van de ‘Enigmatic Fusion’ zilveren wikkelring nodig ik je uit om een wereld van mysterie te betreden. Deze ring is een kunstwerk op zich, met een subtiel en toch krachtig ontwerp dat alle aandacht naar jouw hand trekt. Met een verstelbare maat van 16 tot 18 past hij perfect om jouw vinger.

De ring is versierd met een unieke handgeschilderde glassteen in verschillende tinten paars en oranje. De kleuren vloeien prachtig in elkaar over, waardoor een boeiend samenspel van kleur en diepte ontstaat. Deze combinatie van kleuren symboliseert de harmonie tussen tegenstellingen en voegt een vleugje mysterie toe aan je stijl.

De ‘Enigmatic Fusion’ ring is met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt. Geen enkele andere persoon ter wereld heeft precies dezelfde ring als jij, waardoor je met trots kunt pronken met dit unieke kunstwerk. Het is een symbool van jouw individualiteit en creatieve expressie.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook