Subtiele zilveren wikkelring met paars en oranje

'Enigmatic Fusion'

Ontdek de betoverende harmonie van mijn zilveren wikkelring ‘Enigmatic Fusion’. Een unieke combinatie van handgemaakte paarse en oranje stenen die jouw stijl een mystiek tintje geven.

1 stuk op voorraad

 79,95

Als maker van de ‘Enigmatic Fusion’ zilveren wikkelring nodig ik je uit om een wereld van mysterie te betreden. Deze ring is een kunstwerk op zich, met een subtiel en toch krachtig ontwerp dat alle aandacht naar jouw hand trekt. Met een verstelbare maat van 16 tot 18 past hij perfect om jouw vinger.

De ring is versierd met een unieke handgeschilderde glassteen in verschillende tinten paars en oranje. De kleuren vloeien prachtig in elkaar over, waardoor een boeiend samenspel van kleur en diepte ontstaat. Deze combinatie van kleuren symboliseert de harmonie tussen tegenstellingen en voegt een vleugje mysterie toe aan je stijl.

De ‘Enigmatic Fusion’ ring is met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt. Geen enkele andere persoon ter wereld heeft precies dezelfde ring als jij, waardoor je met trots kunt pronken met dit unieke kunstwerk. Het is een symbool van jouw individualiteit en creatieve expressie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

, , , , ,

kleur

materiaal

steunkleur

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper