Tweekleurige zilveren ring met panterprint en blauwe steen

'Azure Elegance'

Laat je wilde kant zien met ‘Azure Elegance’, een tweekleurige ring die jouw unieke stijl benadrukt.

1 stuk op voorraad

 84,95

Stap vol vertrouwen de wereld in met ‘Azure Elegance’, een ring die jouw liefde voor het unieke weerspiegelt. Deze zilveren ring met panterprint en een schitterende blauwe, handgeschilderde steen vormt de perfecte balans tussen wild en chic. Vervaardigd uit zilver en messing, vangt dit sieraad het licht en de blikken op een manier die zowel je outfit als je dag opfleurt.

Elke steen is met de hand geschilderd, waardoor jouw ring net zo authentiek is als jij. Het draait allemaal om jouw persoonlijke expressie en de trots waarmee je deze draagt. Verstelbaar tussen maat 15 en 17 en comfortabel om de hele dag te dragen, ‘Azure Elegance’ is niet alleen een sieraad, het is een statement.

Kies voor authenticiteit. Kies voor een sieraad dat jouw unieke aanwezigheid versterkt. Ben je klaar om te stralen met ‘Azure Elegance’?

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

, , , , ,

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper