Uniek metalen dienblad met blauw kunstwerk

'Mystique Party'

Serveer jouw hapjes en drankjes in stijl met het unieke dienblad ‘Mystique Party’!

1 stuk op voorraad

 185,00

Het dienblad ‘Mystique Party’ is niet zomaar een dienblad, maar een waar kunstwerk! Het blauwe kunstwerk is prachtig ingegoten in het metaal en bestaat uit donkerblauw, zilver, tin, rood en oranje. Het dienblad zelf is gemaakt van stevig en sterk metaal en is licht genoeg om makkelijk op te tillen. Het dienblad heeft een diameter van 35 cm en is voorzien van een UV-beschermer en bestand tegen hitte tot 95º, maar we raden aan om onderzetters te gebruiken om het dienblad mooi te houden. Het dienblad is niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. Serveer jouw hapjes en drankjes in stijl met het unieke dienblad ‘Mystique Party’!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

,

speciale kleur

,

levertijd

afmeting

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper