Uniek metalen dienblad met blauw kunstwerk

Uniek metalen dienblad met blauw kunstwerk

'Mystique Party'
Serveer jouw hapjes en drankjes in stijl met het unieke dienblad ‘Mystique Party’!

 185,00

1 stuk op voorraad

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

,

levertijd

afmeting

Het dienblad ‘Mystique Party’ is niet zomaar een dienblad, maar een waar kunstwerk! Het blauwe kunstwerk is prachtig ingegoten in het metaal en bestaat uit donkerblauw, zilver, tin, rood en oranje. Het dienblad zelf is gemaakt van stevig en sterk metaal en is licht genoeg om makkelijk op te tillen. Het dienblad heeft een diameter van 35 cm en is voorzien van een UV-beschermer en bestand tegen hitte tot 95º, maar we raden aan om onderzetters te gebruiken om het dienblad mooi te houden. Het dienblad is niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. Serveer jouw hapjes en drankjes in stijl met het unieke dienblad ‘Mystique Party’!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook