Unieke bijzettafel met ingegoten kunstwerk paars met grijs

'Mystic Ocean'

Unieke bijzettafel met ingegoten kunstwerk paars met grijs

 365,00

Dit prachtige werk maak ik voor jou op maat Levertijd +/- 2-3 weken

afmeting

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

,

levertijd

Design bijzettafel. In het blad van de tafel is een kunstwerk van acrylverf gegoten in de bijzondere kleurencombinatie van paars, blauw grafiet en parelmoer. Het grafiet en zilver zijn  metallickleuren en geven de tafel een bijzondere schittering. Deze bijzettafel is een echte aanwinst voor je interieur. Het kunstwerk is overgoten met epoxyhars. Dit maakt de tafel dus extra duurzaam want de epoxy is makkelijk op te poetsen. Afmeting (Øxh): 40×50 cm Materiaal: Staal, acrylverf en epoxyhars Ben je op zoek naar een (bijzet)tafel in een andere kleur? Of heb je zelf een tafel die je ingegoten wil hebben met een kunstwerk? Neem gerust contact op!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Danielle Looije

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.