Unieke design bijzettafel met wit blad en paars groen kunstwerk

Unieke design bijzettafel met wit blad en paars groen kunstwerk

'Cave Discovery'
Bijzettafel speciaal design. In het blad van de tafel is een kunstwerk van acrylverf gegoten in de bijzondere kleurencombinatie van roodpaars, groen, wit en zwrar. Deze bijzettafel is een echte aanwinst voor je interieur. Het kunstwerk is overgoten met epoxyhars. Dit maakt de tafel dus extra duurzaam want de epoxy is makkelijk op te poetsen. Gebruik zachte onderzetters voor de tafel en onder de poten is het aan te raden om viltjes te plakken om je vloer te beschermen. De diameter van de tafel is 40 cm en de hoogte 50 cm. Gemaakt van MDF. Ben je op zoek naar een (bijzet)tafel in een andere kleur? Of heb je zelf een tafel die je ingegoten wil hebben met een kunstwerk? Neem gerust contact op!

 349,00

Dit stuk maak ik voor jou op maat, ik neem contact met je op

afmeting

steunkleur

kleur

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook