'Halfway'

Unieke handgesmede ring met blauwe ovale steen maat 17,5

Unieke handgesmede ring met blauwe ovale steen maat 17,5

 175,00

1 stuk op voorraad

Voeg een magische touch toe aan je outfit met de unieke ‘Halfway’ ring, handgemaakt van sterling zilver en voorzien van een één-van-een-soort blauwe ovale steen.

Sta op met stijl en voeg een vleugje magie toe aan je dag met de ‘Halfway’ ring. Deze unieke ring is met de hand gesmeden door Daan, een getalenteerde goudsmid. Het ontwerp, gemaakt van sterling zilver, is bekroond met een ovale blauwe steen die speciaal is gecreëerd uit een schilderij van blauw en goud. Het resulterende magische effect maakt elke dag speciaal.

De ring is ontworpen met pareldraad die opzettelijk is afgevijld, waardoor er een bijzonder half-afgewerkte uitstraling ontstaat. De ovale blauwe steen is uniek, want er bestaat slechts één exemplaar in de hele wereld. Dit betekent dat je bij aankoop verzekerd bent van een 100% uniek sieraad.

De ringmaat van 17,5 is perfect voor iedereen die op zoek is naar een statement ring. Maar als je liever een andere maat of steen wilt, neem dan contact op.

Een unieke ring die de blauwe, is precies wat je zoekt om elke dag nog specialer te maken. Bestel deze ring vandaag nog en voel de magie elke keer als je hem omdoet.

ringmaat

,

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook