Unieke handgesmede ring met groene jade

Unieke handgesmede ring met groene jade

'Borealis Nights'
Deze ring heb ik speciaal in opdracht gemaakt. De klant was op zoek naar een mooie groene jade edelsteen. Bijpassend heb ik twee kunstwerkjes gemaakt die er perfect bij matchen. Ben je ook op zoek naar zo’n bijzondere ring? Neem dan gerust contact op.

 495,00

Dit prachtige werk maak ik voor jou op maat

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

,

steenmaat

,

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Goudkleurig enkelbandje met roze steentjes

 54,95

Lieve zirkonia oorringetjes met roze bedels

 79,95

Zilveren oorknopjes bruin met zirkonia

 79,95

Unieke klapoorbellen met grijze hartjes

 44,95