Unieke handgesmede verstelbare ring met hart steen

Unieke handgesmede verstelbare ring met hart steen

'Generation Love'
Geef liefde door generaties heen met deze unieke handgesmede verstelbare ring. Het hartvormige steen onderstreept de romantiek van deze artistieke creatie.

 275,00 775,00

kleur

speciale kleur

steensoort

steenmaat

levertijd

garantie

Deze verstelbare ring is speciaal ontworpen voor vrouwen die een uniek en artistiek sieraad willen dragen. Het verstelbare ontwerp maakt het perfect voor vrouwen van alle maten en maakt het een cadeau waar iedereen blij mee is. Het hartsteentje geeft de ring een extra romantisch tintje, perfect om te geven aan een geliefde. Handgemaakt door Daan, is elke ring uniek en een waar kunstwerk op zichzelf.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook