Unieke leren armband bruin

Sale!

Unieke leren armband bruin

'Brown Sugar'
Handgemaakte bruine leren wikkelarmband met een bijpassende handgeschilderde steen. Dit kunstwerk is gemaakt van acrylverf en wordt beschermd door een glassteen. Van deze armband is er gegarandeerd maar 1 op deze hele wereld. De armband is nikkelvrij. De lengte van de armband is 18 cm.  

 34,95

Verkocht

kleur

steunkleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

,

Plating

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Lange oorbellen met rechthoekige steen

 54,95 59,95

Mooi kleurrijk abstract schilderij met turquoise en bruin

 119,00 495,00

Kleine zilveren oorknopjes paars

 84,95

Bijzondere grote ovale zilveren hanger met rode steen

 99,95