Unieke Mokume gane oorringen met zilver en koper gepatineerd

'Art Metals'

Bevestig deze unieke Mokume Gane oorringen met zilver en koper voor een verbluffend effect.

1 stuk op voorraad

 395,00

Draag deze prachtige ‘Art Metals’ oorringen en maak een statement. Handgemaakt met sterling zilver en gepatineerd koper, deze oorbellen zijn onderdeel van Daan’s exclusieve sieradenlijn. De techniek ‘Mokume Gane’ zorgt voor een veranderende uitstraling in de loop der tijd en creëert een uniek relief. Met een lengte van 3cm en een gewicht van 4,6 gram per stuk, zijn deze oorbellen het perfecte accessoire voor elke dag. De zwarte haakjes zijn gemaakt van zilver, dus het koper raakt nooit je huid. Draag deze oorringen en voel de verfijnde schoonheid op jouw oren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper