Unieke Mokume gane oorringen met zilver en koper gepatineerd

Unieke Mokume gane oorringen met zilver en koper gepatineerd

'Art Metals'
Prachtige oorbellen met sterling zilver en gepatineerd koper, vandaar de bijzondere kleuren. Deze oorbellen zijn onderdeel van mijn exclusieve handgesmede sieradenlijn en dus volledig met de hand gemaakt. De techniek voor deze oorbellen heet ‘Mokume Gane‘. Deze oorbellen leven! In de loop der tijd zal het koper een beetje oplossen zodat er een relief ontstaat, ook kan het zijn dat de kleuren ondanks dat de oorbellen gewaxt zijn iets van kleur veranderen. Het zwart wordt meer zilver en het koper wordt iets bruiner. De oorringen zijn 3cm en wegen 4,6 gram p/s, de zwarte haakjes zijn gemaakt van zilver, dus het koper raakt je huid niet.

 395,00

1 op voorraad

materiaal

,

steensoort

levertijd

vorm

techniek

,

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Handgemaakte ketting met grote hanger in herfstkleuren

 59,95

Handgemaakte oorknopjes met grijze stenen

 44,95

Handgemaakte hanger met grijze steen

 54,95

Handgemaakte oorbellen met gele stenen

 54,95