Unieke oorplugs met schroefdraad 10mm zwart/wit

'Oreo'

“Oreo” – Laat je persoonlijkheid doorschijnen met deze kunstzinnige oorplugs. Een statement voor elke gelegenheid.

1 stuk op voorraad

 39,95

Stap in de wereld van contrast met de “Oreo” oorplugs, waar het klassieke zwart-wit samensmelt tot een kunstwerk voor je oren. Elk paar is zorgvuldig handgeschilderd, een subtiele dans van acrylverf waarbij de metallic zilvertinten de leiding nemen. Het zijn niet zomaar sieraden, het zijn miniatuurschilderijen die elke blik vangen en vasthouden. Met een comfortabele 10mm maat en vervaardigd uit RVS, beloven deze oorplugs een hypoallergene ervaring die net zo duurzaam is als jouw liefde voor het unieke. Kies voor “Oreo” en draag een kunstwerk dat nooit vervaagt, net als jouw stijl.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

,

steunkleur

, ,

speciale kleur

materiaal

vorm

steenmaat

,

levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper