Unieke paarse armband met amethisten

SKU N/A Categorieën , ,
'No Worries'

Unieke paarse armband met amethisten

 44,95

armbandmaat

,

kleur

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

Bijzondere handgemaakte armband met amethist edelstenen. De armband is afgewerkt met een paarse bedel waar een handgeschilderde steen in zit. Deze combinatie maakt het een bijzonder samenspel tussen kunst en cultuur. De metalen zijn nikkelvrij. Doorsnee kralen: 8 mm

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Danielle Looije

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.