Unieke ronde blauw met rode eettafel met kunstwerk

'Twilight Zone'

Deze bijzondere ronde eettafel is een uniek exemplaar. Op het tafelblad is namelijk een kunstwerk gemaakt van verschillende soorten blauw, rood, wit en paars. Een echte eye-catcher voor op kantoor of in jouw interieur. Het tafelblad is 100cm breed en de tafel is 78 hoog op een metalen poot.

Dit is een show model die gebruikt wordt in mijn atelier. Voor meerprijs kan hij opnieuw gepolijst en gepoetst worden.

LET OP: deze tafel wordt niet verzonden en is op te halen in Minnertsga (Friesland)

Verkocht

 1.195,00

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steunkleur

speciale kleur

levertijd

,

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper