Unieke ronde blauw met rode eettafel met kunstwerk

Sale!

Unieke ronde blauw met rode eettafel met kunstwerk

'Twilight Zone'
Deze bijzondere ronde eettafel is een uniek exemplaar. Op het tafelblad is namelijk een kunstwerk gemaakt van verschillende soorten blauw, rood, wit en paars. Een echte eye-catcher voor op kantoor of in jouw interieur. Het tafelblad is 100cm breed en de tafel is 78 hoog op een metalen poot. Dit is een show model die gebruikt wordt in mijn atelier. Voor meerprijs kan hij opnieuw gepolijst en gepoetst worden. LET OP: deze tafel wordt niet verzonden en is op te halen in Naaldwijk (gelegen tussen Rotterdam en Den Haag)

 1.195,00

1 stuk op voorraad

kleur

steunkleur

speciale kleur

levertijd

,


Wil je een andere tafel met een kunstwerk in de kleuren van jouw interieur? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook