Unieke serie met gele RVS oorknopjes

'Yellow Marbles'

Deze unieke serie RVS oorstekers zijn er in het geel van klein naar groot. Makkelijk te combineren met allerlei kleuren geel, groen, zwart en wit en ze mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw sieraden collectie. Overigens zijn de oorbellen van RVS dus hypoallergeen, het RVS verkleurd niet en ze zijn lichtgewicht. Zo kun je extra lang genieten van je unieke kunstwerkjes.

 42,95

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

,

materiaal:

steensoort:

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen