'Colors of a Macaw'

Unieke sieradenset met geel en blauw

Unieke sieradenset met geel en blauw

 119,95

Verkocht

Ontdek de kleurrijke en unieke sieradenset ‘Colors of a Macaw’ met prachtige combinaties van geel en blauw.

Ben jij een echte perfectionist die van unieke en kleurrijke sieraden houdt? Dan is deze sieradenset ‘Colors of a Macaw’ perfect voor jou! Alle sieraden in deze set zijn anders, maar passen perfect bij elkaar omdat ze gemaakt zijn uit hetzelfde kunstwerk. De set bestaat uit een ketting, ring en oorhangers met elk een prachtige glassteen ter bescherming van het kunstwerk. De sieraden zijn gemaakt van RVS en dus hypoallergeen, wat ze geschikt maakt voor iedereen. De oorhangers hebben een kunstwerkje van 20 mm, de ketting is 45 cm en de ring heeft een kunstwerkje van maar liefst 120 mm. Ontdek nu de schoonheid en uniekheid van deze prachtige ‘Colors of a Macaw’ sieradenset en geef jezelf of iemand anders een bijzonder cadeau!

kleur

,

steunkleur

,

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook