Rosekleurige sieradenset met blauwe stenen

'Cosmic Love'

Ontdek ‘Cosmic Love’: een sieradenset waar hemelse blauwe en roze goudtonen samensmelten in een symfonie van stijl.

1 stuk op voorraad

 94,95

In het atelier van mijn gedachten, waar verbeelding tot leven komt, is de ‘Cosmic Love’ set geboren. De rosegouden gloed van RVS is de perfecte hemel waarin de handgelegde blauwe stenen als sterren schitteren. Met liefde heb ik elk stuk van deze sieradenset samengesteld, denkend aan de mysterieuze diepten van het heelal en de warmte van hartstochtelijke liefde.

De armband, gedecoreerd met open harten, echoot de verbondenheid die we voelen met de kosmos en met elkaar. De oorbellen zijn een reflectie van deze band; ze vangen het licht en weerspiegelen de schoonheid van een sterrennacht. Elk stuk is verpakt in een luxe sieradendoosje, klaar om cadeau te geven of als een schat voor jezelf te bewaren.

Draag ‘Cosmic Love’ en voel hoe de kosmische pracht je dagelijkse momenten verlicht

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

,

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper