Unieke tassenhaak met blauwe handgemaakte steen

'Azure Marvel'

Ontdek de verfijnde ‘Azure Marvel’ tassenhaak, een uniek sieraad met een handgemaakte blauwe steen. Voeg elegantie toe aan je dagelijkse leven.

 49,95

Stap binnen in mijn wereld en ontdek de ‘Azure Marvel’ tassenhaak. Deze unieke accessoire is veel meer dan alleen een praktische haak; het is een artistiek stuk dat je dagelijkse routine verheft.

Met een met zorg handgemaakte blauwe steen als blikvanger, is elke ‘Azure Marvel’ tassenhaak een uniek kunstwerk op zich. De diepblauwe tinten gecombineerd met grafiet roepen de rust en diepte van een serene oceaan op, terwijl het zilverkleurige ontwerp elegantie uitstraalt.

De ‘Azure Marvel’ tassenhaak is niet alleen een visuele traktatie; het is ook een functioneel sieraad. Gebruik het om je handtas, boodschappentas of jas op elegante wijze op te hangen, waardoor ze schoon en veilig blijven.

Met dit juweeltje voeg je niet alleen praktische functionaliteit toe aan je dagelijkse leven, maar ook een vleugje luxe en stijl. ‘Azure Marvel’ is een symbool van verfijning en persoonlijke expressie, en een herinnering aan de schoonheid die in de details verscholen ligt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

materiaal:

Plating:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

3 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper