'Abyss Enchantment'

Unieke tassenhaak met groene handgemaakte steen

Ontdek de ‘Abyss Enchantment’ tassenhaak, een unieke combinatie van kunst en functionaliteit met een groene handgemaakte steen. Voeg stijl toe aan je dagelijks leven.

 49,95

Ik nodig je uit om kennis te maken met de ‘Abyss Enchantment’ tassenhaak. Deze unieke accessoire gaat verder dan enkel functioneel zijn; het is een stukje draagbare kunst dat je dagelijks leven verrijkt.

De groene handgemaakte steen, elk exemplaar met zijn eigen unieke karakter, is zorgvuldig vervaardigd om de steen te omarmen met een eenvoudige en toch elegante stijl.

Met de ‘Abyss Enchantment’ tassenhaak voeg je niet alleen functionaliteit toe, maar ook persoonlijke flair en stijl aan je dagelijkse routine. Hang je tas, boodschappen of jas op een verfijnde manier op, waardoor ze schoon en georganiseerd blijven.

Dit juweeltje vertegenwoordigt eenvoud en functionaliteit met een vleugje artistieke schoonheid. Voeg een subtiel vleugje luxe en persoonlijke expressie toe aan je dagelijkse leven met de ‘Abyss Enchantment’ tassenhaak en laat jezelf omringen door de tijdloze charme van eenvoudige elegantie, waar je ook gaat.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

kleur

steensoort

steenmaat

,

vorm

materiaal

Plating

levertijd

garantie

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.