Unieke tassenhaak met groene handgemaakte steen

'Abyss Enchantment'

Ontdek de ‘Abyss Enchantment’ tassenhaak, een unieke combinatie van kunst en functionaliteit met een groene handgemaakte steen. Voeg stijl toe aan je dagelijks leven.

 49,95

Ik nodig je uit om kennis te maken met de ‘Abyss Enchantment’ tassenhaak. Deze unieke accessoire gaat verder dan enkel functioneel zijn; het is een stukje draagbare kunst dat je dagelijks leven verrijkt.

De groene handgemaakte steen, elk exemplaar met zijn eigen unieke karakter, is zorgvuldig vervaardigd om de steen te omarmen met een eenvoudige en toch elegante stijl.

Met de ‘Abyss Enchantment’ tassenhaak voeg je niet alleen functionaliteit toe, maar ook persoonlijke flair en stijl aan je dagelijkse routine. Hang je tas, boodschappen of jas op een verfijnde manier op, waardoor ze schoon en georganiseerd blijven.

Dit juweeltje vertegenwoordigt eenvoud en functionaliteit met een vleugje artistieke schoonheid. Voeg een subtiel vleugje luxe en persoonlijke expressie toe aan je dagelijkse leven met de ‘Abyss Enchantment’ tassenhaak en laat jezelf omringen door de tijdloze charme van eenvoudige elegantie, waar je ook gaat.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

materiaal:

Plating:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper