'Enchanted Garden'

Unieke tassenhaak met zirkonia en een handgemaakte groene steen

Ontdek ‘Enchanted Garden’: een unieke tassenhaak met zirkonia en handgemaakte groene steen. Praktisch en elegant, geleverd met een stijlvol zakje.

 49,95

Welkom in mijn wereld van verfijnde accessoires, waar ik met trots ‘Enchanted Garden’ aan je presenteer. Deze tassenhaak is een samensmelting van functionaliteit en elegantie, zonder franjes maar met een vleugje artistieke pracht.

De handgemaakte groene steen, elk exemplaar is uniek, doet denken aan een geheime tuin waarin de zirkonia sprankelt als sterren aan de nachtelijke hemel. ‘Enchanted Garden’ is ontworpen om je handtas, boodschappentas of jas op een stijlvolle en georganiseerde manier op te hangen.

Wat deze tassenhaak extra bijzonder maakt, is het stijlvolle tasje waarin hij geleverd wordt. Dit tasje is gemaakt om moeiteloos in je handtas te passen, zodat je ‘Enchanted Garden’ altijd bij de hand hebt wanneer je hem nodig hebt.

Met ‘Enchanted Garden’ voeg je niet alleen praktische functionaliteit toe aan je dagelijks leven, maar ook een vleugje persoonlijke flair en stijl. Dit juweel is een symbool van eenvoudige elegantie en een herinnering aan de schoonheid van de natuur. Laat ‘Enchanted Garden’ je begeleiden op je dagelijkse reis en voeg een vleugje luxe toe aan je leven, waar je ook gaat.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

materiaal:

Plating:

levertijd:

garantie:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper