Unieke tassenhaak met zirkonia en oranje steen

'Sunset Cascade'

Ontdek ‘Sunset Cascade’: een unieke tassenhaak met zirkonia en een oranje steen. Praktisch en elegant, altijd binnen handbereik in zijn stijlvolle zakje.

 49,95

Welkom in mijn wereld van verfijnde accessoires, waar ik je met trots ‘Sunset Cascade’ voorstel. Deze tassenhaak is meer dan slechts een handig hulpmiddel; het is een kunstwerk van eenvoud en elegantie, met een subtiele pracht.

De oranje steen, met zorg gekozen en met de hand geplaatst, straalt als een zonsondergang boven een kabbelende rivier. De zirkonia voegt een vleugje fonkeling toe, als sterren aan de avondhemel. ‘Sunset Cascade’ is ontworpen om je handtas, boodschappentas of jas stijlvol en georganiseerd op te hangen, waar je ook bent.

Deze tassenhaak wordt geleverd in een speciaal Art by Daan zakje. Dit zakje past gemakkelijk in je handtas, zodat je ‘Sunset Cascade’ altijd bij de hand hebt wanneer je hem nodig hebt.

Met ‘Sunset Cascade’ voeg je niet alleen praktische functionaliteit toe aan je dagelijks leven, maar ook een vleugje persoonlijke flair en stijl. Dit juweeltje is een symbool van eenvoudige elegantie en een subtiele herinnering aan de pracht van de natuur. Laat ‘Sunset Cascade’ je dagelijkse metgezel zijn en voeg een vleugje luxe toe aan je leven, waar je ook gaat

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

steunkleur:

,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

materiaal:

Plating:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper