Unieke zilveren armband met blauwe steen

Unieke zilveren armband met blauwe steen

'Sea Treasure'
Voel de rijkdom van de zee om je pols met de ‘Sea Treasure’ armband. Een uniek sieraad met een blauwe handgeschilderde steen, vervaardigd van sterling zilver.

 129,95

Verkocht

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

vorm

steenmaat

levertijd

Ben jij op zoek naar een armband die je look compleet maakt en die zorgt voor een opvallende touch? Dan is de ‘Sea Treasure’ armband de perfecte keuze voor jou!

Deze armband is niet alleen vervaardigd van de hoogste kwaliteit sterling zilver, maar bevat ook een blauwe steen die is handgeschilderd, wat ervoor zorgt dat elk stuk uniek is.

Met een karabijn sluiting is de armband makkelijk om te doen en de afmeting van 18,5 cm zorgt ervoor dat deze geschikt is voor de meeste polsgroottes.

Laat je verleiden door de prachtige diepte van de blauwe steen en laat de ‘Sea Treasure’ armband de hoofdrol spelen in jouw outfit. Verrijk je look met dit prachtige sieraad, vervaardigd door Daan.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook