Unieke zilveren armband met zeegroene stenen

Unieke zilveren armband met zeegroene stenen

'Seafoam Splendor'
Voeg wat ‘zee’-pracht toe aan je sieraden collectie met deze unieke ‘Seafoam Splendor’ armband!

 149,95

1 stuk op voorraad

steenmaat

,

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

vorm

armbandmaat

levertijd

garantie

Deze unieke zilveren armband is gemaakt van sterling zilver en heeft maar liefst 11 prachtige zeegroene stenen, allemaal handgeschilderd en gemaakt uit een schilderij. Elk steentje is dus uniek, maar past perfect bij elkaar voor een samenhangend geheel. Met een lengte van 18 cm past deze armband perfect om de meeste polsen en kan deze gemakkelijk gecombineerd worden met andere armbanden voor een mooie ‘stacked’ look. Of je hem nu draagt naar een strandfeestje of een chic diner, de ‘Seafoam Splendor’ armband voegt gegarandeerd wat kleur en stijl toe aan elke outfit. Bestel hem nu en geniet van een uniek sieraad dat je nergens anders zult vinden!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook