'Captured Love Stone'

Unieke zilveren broche met handgemaakte oranje steen

Laat je hart opvallen met onze unieke ‘Captured Love Stone’ broche! Deze broche met handgemaakte oranje steen en sterling zilver design is een blikvanger voor elke gelegenheid.

 89,95

1 stuk op voorraad

Vind je het leuk om je outfit net dat beetje extra te geven? Dan is onze unieke ‘Captured Love Stone’ broche precies wat je zoekt! De broche is gemaakt van sterling zilver en heeft een bijzonder design met een handgeschilderde oranje steen. Deze steen geeft de broche een speciaal en kunstzinnig tintje.

De broche is de perfecte accessoire voor speciale gelegenheden en is geschikt voor elke stijl. Of je nu een klassieke of een meer moderne uitstraling wilt, deze broche is een perfecte aanvulling. Door de hoogwaardige materialen en de handgemaakte steen is de broche niet alleen stijlvol, maar ook een echt uniek item.

Laat deze broche jouw liefde voor opvallende accessoires uitstralen en geef jezelf of iemand anders een bijzonder cadeau! Bestel nu de ‘Captured Love Stone’ broche en geef je outfit dat beetje extra dat het verdient.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

speciale kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

vorm

levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper