'Shut off the lights'

Unieke zilveren verstelbare damesring met witte steen

Unieke zilveren verstelbare damesring met witte steen

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Laat de lichten doven en bewonder de unieke pracht van mijn zilveren verstelbare damesring ‘Shut off the lights’. Een handgemaakte creatie met een betoverende witte steen die jouw exclusieve stijl weerspiegelt.

Als maker van de ‘Shut off the lights’ zilveren verstelbare damesring nodig ik je uit om de wereld van unieke schoonheid te ontdekken. Deze handgemaakte ring is een ware kunstuiting, met een verstelbare maat tussen 17 en 19 zodat hij perfect om jouw vinger past.

De ring is voorzien van een betoverende witte steen die met liefde en vakmanschap met de hand is geschilderd. De kleuren wit, blauw en roze vormen een harmonieus geheel en creëren een visueel spektakel dat de aandacht trekt. Elk detail is zorgvuldig vormgegeven om een unieke ring te creëren die niemand anders ter wereld bezit.

De ‘Shut off the lights’ ring is niet alleen een sieraad, maar een statement piece dat jouw persoonlijke stijl en individualiteit viert. Het is een uiting van jouw exclusiviteit en laat zien dat je durft op te vallen in de menigte. Draag deze ring met trots en laat jezelf stralen met een unieke creatie die speciaal voor jou is gemaakt.

Stap in de wereld van exclusieve schoonheid met de ‘Shut off the lights’ zilveren verstelbare damesring. Laat je betoveren door de unieke steen en het vakmanschap waarmee deze ring is vervaardigd. Het is een symbool van jouw eigenheid en een herinnering aan de bijzondere momenten die je beleeft wanneer je deze ring draagt. Koester de schoonheid en exclusiviteit die deze ring met zich meebrengt en maak een statement met jouw unieke stijl.

kleur

steunkleur

, ,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

ringmaat

, , , , ,

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook