Unieke zilveren oorbellen voor twee gaatjes

'Waterlines'

Unieke zilveren oorbellen voor twee gaatjes. Creëer een betoverende stijl met handgeschilderde blauwe stenen. Laat jezelf stralen!

1 stuk op voorraad

 84,95

Mijn zilveren oorbellen voor twee gaatjes zijn ware kunstwerken met een betoverende twist. Elke oorbel is met zorg handgeschilderd, waardoor geen enkel paar hetzelfde is. De prachtige blauwe stenen voegen een vleugje mysterie toe aan jouw look. Of je nu kiest om ze door meerdere gaatjes te rijgen voor een speelse en elegante uitstraling, of ze subtiel te laten bengelen in je oor, deze oorbellen geven jouw stijl een unieke flair. Met ‘Waterlines’ draag je niet alleen een sieraad, maar een artistiek statement. Ontdek de magie en laat jezelf stralen met ‘Waterlines’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper