'Pink Roses'

Unieke zilveren oorknopjes met decoratief randje roze

Betover je oren met ‘Pink Roses’ – zilveren oorknopjes met een vleugje roze magie. Een ode aan de schoonheid van eenvoud.

 74,95

1 stuk op voorraad

In de wereld van sieraden draait alles om het vastleggen van de essentie van schoonheid. ‘Pink Roses’ is daar een prachtig voorbeeld van. Deze zilveren oorknopjes zijn veel meer dan alleen maar accessoires – ze zijn kleine kunstwerkjes, met de hand gemaakt en doordrenkt met liefde voor detail.

Het hart van deze oorknopjes is de unieke roze steen, met zorgvuldig aangebrachte handgeschilderde accenten. Geen enkel paar is hetzelfde, waardoor je altijd een uniek stuk draagt dat niemand anders heeft. Een geschenk voor jezelf, of voor die speciale persoon in je leven.

Bovendien zijn deze oorknopjes niet alleen mooi, maar ook praktisch. Ze zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen, zelfs voor langere tijd. Wil je extra zekerheid? Dan kun je onze oorbellifters toevoegen aan je bestelling, die ervoor zorgen dat de knopjes mooi op hun plek blijven, de hele dag door.

‘Pink Roses’ is meer dan een sieraad; het is een viering van elegantie en individualiteit. Laat jezelf stralen met deze prachtige oorknopjes en omarm de eenvoudige schoonheid die ze vertegenwoordigen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper