'Azure Embrace'

Unieke zilveren organische ketting met blauwe steen

Ontdek ‘Azure Embrace’: een zilveren ketting met een betoverende blauwe steen die jouw hals siert met de kleur van de oceaan.

 119,95

Verkocht

Stap in de wereld van kleur en charme met ‘Azure Embrace’. Deze ketting viert de schoonheid van de kleur blauw, die doet denken aan de diepte van de zee en de oneindigheid van de lucht. Het zilveren ontwerp omarmt liefdevol de handgeschilderde steen, een symbool van sereniteit en kalmte.

Met een lengte van 45 cm accentueert deze ketting je halslijn en voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. De organische vormen dansen speels rond de centraal gezette steen, die met zijn levendige tinten en subtiele patronen de aandacht trekt.

Draag ‘Azure Embrace’ en voel hoe je uitstraling een nieuwe dimensie krijgt. Laat de wereld zien dat jouw stijl net zo diep en mysterieus is als de steen die rust tegen je huid. Ben je klaar om je te onderscheiden met deze unieke creatie?

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper