'Nocturnal Sway'

Unieke zilveren organische ketting met zwarte steen

Laat je betoveren door ‘Nocturnal Sway’, een ketting die jouw elegantie benadrukt met zijn unieke organische vorm en geheimzinnige zwarte steen.

 119,95

1 stuk op voorraad

Simpel en toch vol persoonlijkheid – dat is ‘Nocturnal Sway’. Als jij deze ketting draagt, komt de kracht van het intense zwart tot leven tegen het heldere zilver van het unieke, organische ontwerp. De zorgvuldig handgeschilderde steen is ingebed in het zilver, als een verborgen juweel dat zijn geheimen alleen aan jou onthult.

Met een lengte van 45 cm is deze ketting perfect voor wie zoekt naar een sieraad dat een eigen verhaal vertelt. De subtiele beweging symboliseert de stille nacht – een delicate dans tussen licht en schaduw.

Of je hem nu draagt op een bijzondere avond of als speciaal accent bij je dagelijkse kleding, ‘Nocturnal Sway’ is meer dan alleen een accessoire; het is een persoonlijk statement. Durf jij je te onderscheiden met deze betoverende ketting?

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper