Unieke zilveren ring met blauwe steen en hartjes

Unieke zilveren ring met blauwe steen en hartjes

'Deep Blue See'
Unieke zilveren ring met blauwe steen en hartjes. Deze ring bevat een unieke handgeschilderde steen in de kleuren blauw en zilver. De zilverkleurige verf geeft de steen een bijzondere schittering. Daarnaast heeft de zetting leuke hartjes. Je bent dus gegarandeerd de enige op de wereld met deze ring. Verstelbaar tussen maat 17 en 19.

 84,95

1 stuk op voorraad

kleur

speciale kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

ringmaat

, , , , ,

levertijd

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook