Unieke zilveren ring met zwarte steen

Unieke zilveren ring met zwarte steen

'Question of Sensitivity'
Maak een statement met deze unieke zilveren ring met zwarte steen. Deze ring is met de hand gemaakt door Daan en is gemaakt van 925 zilver, wat zorgt voor een prachtige glans. De zwarte steen, is een stijlvol en opvallend accent. Deze ring is perfect voor degenen die op zoek zijn naar iets speciaals en origineels, en die waarde hechten aan handgemaakte sieraden. Draag deze ring als een statementstuk of combineer hem voor een opvallende look.

 99,95

Verkocht

ringmaat

, , , , ,

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook