Unieke zilveren wikkelring met gele steen

'Twisted Gilamonster'

Ontdek de mysterieuze schoonheid van mijn zilveren wikkelring ‘Twisted Gilamonster’. Een uniek kunstwerk met een handgeschilderde glassteen in zwart en geel, dat jouw stijl betovert.

1 stuk op voorraad

 79,95

Als maker van de ‘Twisted Gilamonster’ zilveren wikkelring nodig ik je uit om een wereld van verbeelding te betreden. Deze handgemaakte ring is een ware blikvanger, met een gedurfd ontwerp dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. De ring is voorzien van een unieke handgeschilderde glassteen in verschillende tinten zwart en geel, waardoor een intrigerend kleurenpalet ontstaat.

Met de ‘Twisted Gilamonster’ ring ben je verzekerd van exclusiviteit. Geen enkele andere persoon ter wereld heeft precies dezelfde ring als jij, waardoor je een uniek statement kunt maken. Het dragen van deze ring laat zien dat je kiest voor individualiteit en dat je durft te experimenteren met je stijl.

De ring is verstelbaar van maat 16 tot 18, waardoor hij perfect om jouw vinger past. Hij is met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. De ‘Twisted Gilamonster’ is een ware kunstschat die jouw look transformeert en een vleugje mysterie toevoegt aan je sieradencollectie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

, , , , ,

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper