Unieke zilveren wikkelring met gele steen

Unieke zilveren wikkelring met gele steen

'Twisted Gilamonster'
Ontdek de mysterieuze schoonheid van mijn zilveren wikkelring ‘Twisted Gilamonster’. Een uniek kunstwerk met een handgeschilderde glassteen in zwart en geel, dat jouw stijl betovert.

 79,95

1 stuk op voorraad

Als maker van de ‘Twisted Gilamonster’ zilveren wikkelring nodig ik je uit om een wereld van verbeelding te betreden. Deze handgemaakte ring is een ware blikvanger, met een gedurfd ontwerp dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. De ring is voorzien van een unieke handgeschilderde glassteen in verschillende tinten zwart en geel, waardoor een intrigerend kleurenpalet ontstaat.

Met de ‘Twisted Gilamonster’ ring ben je verzekerd van exclusiviteit. Geen enkele andere persoon ter wereld heeft precies dezelfde ring als jij, waardoor je een uniek statement kunt maken. Het dragen van deze ring laat zien dat je kiest voor individualiteit en dat je durft te experimenteren met je stijl.

De ring is verstelbaar van maat 17 tot 19, waardoor hij perfect om jouw vinger past. Hij is met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. De ‘Twisted Gilamonster’ is een ware kunstschat die jouw look transformeert en een vleugje mysterie toevoegt aan je sieradencollectie.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook