Verstelbare damesring met grijze handgemaakte steen

'Gray Elegance'

Een verstelbare damesring met grijze handgemaakte steen, tijdloos en passend bij elke gelegenheid.

 44,95

Maak kennis met ‘Gray Elegance’ – een verstelbare damesring die schittert in zijn eenvoud. Deze ring is gemaakt van roestvrij staal (RVS), hypoallergeen en ontworpen om te passen vanaf maat 16.

Het hart van deze ring wordt gevormd door een grijze handgemaakte steen, waarvan de subtiele schildering de aandacht trekt. ‘Gray Elegance’ is een tijdloos stuk dat moeiteloos past bij elke gelegenheid, van dagelijks gebruik tot speciale momenten.

Met deze ring draag je een vleugje elegantie en stijl die nooit uit de mode raakt. Het is een herinnering aan de schoonheid van eenvoud, altijd aanpasbaar aan jouw persoonlijke stijl en altijd klaar om te stralen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , ,

kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper