'Gray Elegance'

Verstelbare damesring met grijze handgemaakte steen

Een verstelbare damesring met grijze handgemaakte steen, tijdloos en passend bij elke gelegenheid.

 44,95

Maak kennis met ‘Gray Elegance’ – een verstelbare damesring die schittert in zijn eenvoud. Deze ring is gemaakt van roestvrij staal (RVS), hypoallergeen en ontworpen om te passen vanaf maat 16.

Het hart van deze ring wordt gevormd door een grijze handgemaakte steen, waarvan de subtiele schildering de aandacht trekt. ‘Gray Elegance’ is een tijdloos stuk dat moeiteloos past bij elke gelegenheid, van dagelijks gebruik tot speciale momenten.

Met deze ring draag je een vleugje elegantie en stijl die nooit uit de mode raakt. Het is een herinnering aan de schoonheid van eenvoud, altijd aanpasbaar aan jouw persoonlijke stijl en altijd klaar om te stralen.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.