Vierkante klapoorbellen met brons en oranje

'Hot in Orange'

Draag de unieke ‘Hot in Orange’ oorbellen – vierkant, lichtgewicht en hypoallergeen, met brons en handgeschilderde oranje stenen.

1 stuk op voorraad

 44,95

De ‘Hot in Orange’ klapoorbellen zijn meer dan sieraden; ze zijn een artistiek statement. Deze vierkante oorbellen zijn lichtgewicht en hypoallergeen, zodat je ze moeiteloos de hele dag kunt dragen. Ze zijn vervaardigd uit duurzaam RVS en pronken met handgeschilderde oranje stenen, elk met een uniek karakter. Het bronsachtige accent voegt warmte en diepte toe aan het ontwerp. Met deze oorbellen voel je de levendigheid van oranje, en ze zijn perfect om je stijl te accentueren met een vleugje kunstzinnige flair. Maak een statement en omarm de warmte met ‘Hot in Orange’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper