'Hot in Orange'

Vierkante klapoorbellen met brons en oranje

Draag de unieke ‘Hot in Orange’ oorbellen – vierkant, lichtgewicht en hypoallergeen, met brons en handgeschilderde oranje stenen.

 44,95

1 stuk op voorraad

De ‘Hot in Orange’ klapoorbellen zijn meer dan sieraden; ze zijn een artistiek statement. Deze vierkante oorbellen zijn lichtgewicht en hypoallergeen, zodat je ze moeiteloos de hele dag kunt dragen. Ze zijn vervaardigd uit duurzaam RVS en pronken met handgeschilderde oranje stenen, elk met een uniek karakter. Het bronsachtige accent voegt warmte en diepte toe aan het ontwerp. Met deze oorbellen voel je de levendigheid van oranje, en ze zijn perfect om je stijl te accentueren met een vleugje kunstzinnige flair. Maak een statement en omarm de warmte met ‘Hot in Orange’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper