Vierkante oorbellen met blauw en wit – handgemaakt

'Ocean Waves'

Subtiele vierkante oorbellen, kunst aan je oren.

 49,95

Bij sommige sieraden draait alles om de kunst van subtiliteit, en dat geldt zeker voor onze ‘Ocean Waves’. Deze vierkante oorknopjes, versierd met een zee van blauw, oranje en wit, zijn klein en subtiel, maar hebben een unieke schildering die hen onderscheidt.

Elk paar is een miniatuurkunstwerkje op zich. Lichtgewicht en vervaardigd uit duurzaam RVS, behouden ze hun schittering en zijn ze hypoallergeen, wat ze perfect maakt voor de meest gevoelige oren.

Met hun ingetogen elegantie voeg je een vleugje kunst toe aan je dagelijkse stijl. ‘Ocean Waves’ brengt de rust van de oceaan naar je oren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

,

materiaal:

,

steenmaat:

,

steensoort:

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper