Vierkante opvallende ring met grote blauwgroene steen

'Verdant Secrets'

Stap in de wereld van ‘Verdant Secrets’! Een verstelbare RVS ring met een groot blauwgroene handgemaakte steen. Jouw statement van stijl.

 59,95

In mijn webshop presenteer ik vol trots de ‘Verdant Secrets’ ring. Deze opvallende vierkante ring is meer dan een sieraad; het is een kunstwerk dat je vingers omhult met een geheimzinnige pracht.

De grote blauwgroene steen, zorgvuldig met de hand vervaardigd, vangt de diepte van een onontdekt bos in zijn schittering. Deze unieke steen pronkt als het hart van de ring, omringd door RVS dat verstelbaar is vanaf maat 16. Dit betekent dat je de perfecte pasvorm kunt creëren, ongeacht je vingermaat.

Laat ‘Verdant Secrets’ je begeleiden in je dagelijkse reis, en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid en verfijning toe aan elke gelegenheid. Met deze verstelbare ring draag je niet alleen een sieraad, maar een meesterwerk dat jouw persoonlijkheid en geheimen omarmt. Kom binnen in de wereld van ‘Verdant Secrets’ en omarm de schoonheid van het onbekende.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , ,

kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper