Vierkante opvallende ring met grote blauwe steen

Vierkante opvallende ring met grote blauwe steen

'Mediterranean Sea'
Breng de zee naar je hand met deze ‘Mediterranean Sea’ ring!

 59,95

Breng een vleugje van de prachtige blauwe Middellandse Zee naar je hand met onze ‘Mediterranean Sea’ ring! Deze ring is gemaakt om indruk te maken met zijn grote blauwe steen en unieke kunstwerk van 25 mm. De ring is verstelbaar tussen maat 16/19, waardoor het ook geschikt is voor klanten met artrose of reuma. De ring is van RVS en hypoallergeen, wat betekent dat het ook geschikt is voor de meest gevoelige huid. Laat deze opvallende ring jouw nieuwe favoriete accessoire zijn en steel de show!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook