Vierkante sieradenset met brons en blauw

Vierkante sieradenset met brons en blauw

'Bronze Depths'
Ontdek de betoverende schoonheid van ‘Bronze Depths’, een unieke vierkante sieradenset met prachtige brons- en blauwtinten.

 109,95

1 stuk op voorraad

Ben je op zoek naar een sieradenset die je outfit naar een hoger niveau tilt? Dan is ‘Bronze Depths’ de perfecte keuze! Deze set is gemaakt van duurzaam RVS en bestaat uit een grote opvallende ring met een prachtige vierkante steen van 20mm en een armband met 7 handgeschilderde vierkante stenen. De brons- en blauwtinten zorgen voor een stijlvolle en elegante uitstraling, terwijl het vierkante design een moderne twist geeft. Het kunstwerkje op de stenen is met zorg en precisie door Daan met de hand geschilderd, waardoor elke set uniek is. De sieraden zijn bovendien hypoallergeen, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen. Voeg een vleugje klasse en stijl toe aan je outfit met ‘Bronze Depths’ en wees verzekerd van bewonderende blikken!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook