Zilveren armband met blauwe stenen voor slanke pols

'Pearl Shimmer'

Draag de verfijnde ‘Pearl Shimmer’ armband met blauwe stenen, perfect voor slanke polsen, stralend met subtiele parelmoertinten.

1 stuk op voorraad

 144,95

Stel je voor dat je de ‘Pearl Shimmer’ armband om je pols schuift. Het is meer dan een sieraad; het is een kunstwerk van zilver, versierd met blauwe stenen die een vleugje parelmoer bevatten. Deze unieke armband, ontworpen voor slanke polsen met een maat van 16,5, straalt een subtiel schitterende schoonheid uit. De blauwe stenen nemen je mee naar de diepten van de oceaan, terwijl het parelmoer accent de armband een betoverende glans geeft. Of je nu je dagelijkse stijl wilt verfraaien of een speciale gelegenheid wilt markeren, de ‘Pearl Shimmer’ armband is een tijdloos stuk dat je met trots zult dragen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
armbandmaat

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

vorm

steenmaat

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

6 maanden

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper