Zilveren paarsblauwe druppelring met parelmoer

Zilveren paarsblauwe druppelring met parelmoer

'Purple Rain'
Ontdek de betoverende schoonheid van mijn ‘Purple Rain’ druppelring. Van zilver en voorzien van een handgemaakte paarsblauwe parelmoersteen, is deze verstelbare damesring een uniek kunstwerk om te koesteren. Wees de enige ter wereld met deze adembenemende ring.

 89,95

Verkocht

kleur

,

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

vorm

levertijd

Stap in mijn wereld van creativiteit en verfijning met de ‘Purple Rain’ druppelring. Als maker heb ik met liefde en vakmanschap deze zilveren damesring vervaardigd, speciaal voor jou. De druppelvormige steen is met de hand geschilderd in prachtige paarsblauwe tinten, terwijl het parelmoer de ring een unieke schittering geeft die telkens anders lijkt, afhankelijk van het licht.

Deze ring is echt een one-of-a-kind sieraad. Er is er maar één op de hele wereld, en dat maakt jouw exemplaar extra speciaal. Elk detail is zorgvuldig uitgevoerd, van de fijne zilveren setting tot de verstelbare band die comfortabel om je vinger past. Je kunt de ring eenvoudig aanpassen tussen maat 18 en 21, zodat deze perfect bij jou past.

Wanneer je deze ‘Purple Rain’ druppelring draagt, zul je merken hoe het kunstzinnige design je look verrijkt. De levendige kleuren van de handgeschilderde steen brengen een gevoel van mysterie en schoonheid met zich mee. Deze ring is een uiting van je unieke stijl en persoonlijkheid, en zal ongetwijfeld bewondering oogsten.

Voeg een vleugje artistieke elegantie toe aan je sieradencollectie met de ‘Purple Rain’ druppelring. Laat jezelf stralen met deze exclusieve creatie, die je herinnert aan de schoonheid en het unieke karakter van handgemaakte sieraden. Koester deze ring als een waardevol kunstwerk dat je dagelijks kunt dragen en bewonderen.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook