Zilveren enkelbandje met hartjes en bruine steen

'Chestnut Hearts'

Voeg een vleugje romantiek toe aan je zomeroutfit met het zilveren enkelbandje ‘Chestnut Hearts’.

 89,95

Dit zilveren enkelbandje met hartjes en een mooie bruine steen is perfect voor de zomer. De verbindingen zijn gesoldeerd, waardoor het enkelbandje extra duurzaam is. Het is gemaakt van hoogwaardig zilver en kan tegen een spatje water, maar het wordt niet aanbevolen om er uren mee te zwemmen. Het enkelbandje is verstelbaar tot 24 cm, zodat het om bijna elke enkel past. Dit enkelbandje is een geweldig cadeau voor iemand speciaal of gewoon een traktatie voor jezelf. Voeg een vleugje romantiek toe aan je zomeroutfit met dit mooie ‘Chestnut Hearts’ enkelbandje.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper