'Starry ArtPiece'

Zilveren enkelbandje met sterren en blauwe stenen

Maak je zomerse outfit compleet met dit prachtige zilveren enkelbandje met sterren en blauwe stenen. 22 / 25,5 cm.

 99,95

Laat jezelf stralen met dit unieke enkelbandje ‘Starry ArtPiece’. De sterren en blauwe stenen geven het enkelbandje een elegante en trendy uitstraling. Het enkelbandje is gemaakt van duurzaam zilver, waarbij de verbindingen gesoldeerd zijn om ze stevig op hun plaats te houden. Hierdoor blijft het enkelbandje lang mooi en kan het tegen een spatje water (maar ga er geen uren mee zwemmen). Ideaal voor op het strand of tijdens een zomers feestje! Het enkelbandje is verstelbaar tussen 22 en 25,5 cm en past daardoor perfect om iedere enkel. Voeg dit mooie enkelbandje toe aan je sieradencollectie en geniet van de complimenten die je zal ontvangen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper