'Sunset Swirl'

Zilveren hanger met zijn levendige kleuren en vloeiende patronen

Laat je meeslepen door de betoverende kleuren van de ‘Sunset Swirl’ hanger, een handgeschilderde creatie die jouw hals siert met de warmte van een ondergaande zon.

 99,95

1 stuk op voorraad

Draag een stukje hemelse kunst met de ‘Sunset Swirl’ zilveren hanger. Elke keer dat je deze hanger omdoet, is het alsof je een persoonlijke zonsondergang bij je draagt, met schitterende roze, gouden en oranje tinten die vloeiend in elkaar overgaan. De handgeschilderde steen maakt elke hanger uniek, net als de momenten van de dag die ze symboliseert.

De achterkant van de hanger houd ik als een kleine verrassing voor wanneer je deze ontvangt – een extra touch die het uitpakken net zo spannend maakt als het dragen. Vervaardigd uit het sterling zilver, is het niet alleen een sieraad, maar ook een kunstwerk dat je outfit complementeert met een sprankje kleur en een verhaal.

Ben je klaar om jezelf of een dierbare te trakteren op deze unieke ‘Sunset Swirl’? Bestel nu en laat je verrassen door de unieke afwerking bij het uitpakken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

,

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper