Handgemaakte echt zilveren herenring met bijzondere blauwe steen

Handgemaakte echt zilveren herenring met bijzondere blauwe steen

'Sea Spark'
Laat je hand schitteren met deze prachtige ‘Sea Spark’ herenring van echt zilver en unieke blauwe steen. Handgemaakt door Daan, je bent gegarandeerd de enige op de wereld met deze ring.

 94,95

kleur

,

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

De ‘Sea Spark’ herenring is het perfecte sieraad voor de modebewuste man die op zoek is naar een uniek en artistiek item. De handgemaakte ring is vervaardigd uit echt zilver en bevat een bijzondere, handgeschilderde blauwe steen. Dankzij de verstelbare maat van 18 tot 24 is de ring geschikt voor bijna elke hand en zorgt het voor een opvallende uitstraling. Door de achterkant af te werken met epoxy is de ring niet alleen artistiek, maar ook stijlvol en duurzaam. Investeer in deze bijzondere herenring en laat zien dat je uniek en fashion forward bent.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook