Handgemaakte echt zilveren herenring met bijzondere blauwe steen

'Sea Spark'

Laat je hand schitteren met deze prachtige ‘Sea Spark’ herenring van echt zilver en unieke blauwe steen. Handgemaakt door Daan, je bent gegarandeerd de enige op de wereld met deze ring.

 94,95

De ‘Sea Spark’ herenring is het perfecte sieraad voor de modebewuste man die op zoek is naar een uniek en artistiek item. De handgemaakte ring is vervaardigd uit echt zilver en bevat een bijzondere, handgeschilderde blauwe steen. Dankzij de verstelbare maat van 18 tot 24 is de ring geschikt voor bijna elke hand en zorgt het voor een opvallende uitstraling. Door de achterkant af te werken met epoxy is de ring niet alleen artistiek, maar ook stijlvol en duurzaam. Investeer in deze bijzondere herenring en laat zien dat je uniek en fashion forward bent.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steunkleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper