Zilveren kleurrijke armband met handgemaakte stenen

'Tropical Sunset'

Ervaar ‘Tropical Sunset’: een zilveren armband met 12 handgemaakte ovale stenen. Draag kunst aan je pols met dit kleurrijke juweel.

1 stuk op voorraad

 159,95

Welkom in mijn sieradenuniversum, waar ik graag de schittering van ‘Tropical Sunset’ aan je presenteer. Deze zilveren armband is veel meer dan alleen een accessoire; het is een verfijnde uitdrukking van kunst en kleur.

Vervaardigd van hoogwaardig zilver, pronkt ‘Tropical Sunset’ met 12 ovale handgemaakte stenen die elke nuance van een zonsondergang vastleggen. Elke steen is als een miniatuurkunstwerk, met levendige kleuren die je pols sieren met de pracht van de natuur.

Met een vaste maat van 19 cm omarmt deze armband je pols comfortabel en voegt een levendig kleurenpalet toe aan je dagelijkse en bijzondere momenten. Elk detail, van de stenen tot het zorgvuldige ontwerp, is doordrenkt met vakmanschap en passie.

Kies ervoor om ‘Tropical Sunset’ te dragen als een expressie van je unieke stijl en een eerbetoon aan de kunst van de natuur. Met ‘Tropical Sunset’ draag je niet alleen een sieraad, maar een tijdloos kunstwerk dat de warmte en pracht van een zonsondergang vastlegt en met je meedraagt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper