'Tropical Sunset'

Zilveren kleurrijke armband met handgemaakte stenen

Ervaar ‘Tropical Sunset’: een zilveren armband met 12 handgemaakte ovale stenen. Draag kunst aan je pols met dit kleurrijke juweel.

 159,95

1 stuk op voorraad

Welkom in mijn sieradenuniversum, waar ik graag de schittering van ‘Tropical Sunset’ aan je presenteer. Deze zilveren armband is veel meer dan alleen een accessoire; het is een verfijnde uitdrukking van kunst en kleur.

Vervaardigd van hoogwaardig zilver, pronkt ‘Tropical Sunset’ met 12 ovale handgemaakte stenen die elke nuance van een zonsondergang vastleggen. Elke steen is als een miniatuurkunstwerk, met levendige kleuren die je pols sieren met de pracht van de natuur.

Met een vaste maat van 19 cm omarmt deze armband je pols comfortabel en voegt een levendig kleurenpalet toe aan je dagelijkse en bijzondere momenten. Elk detail, van de stenen tot het zorgvuldige ontwerp, is doordrenkt met vakmanschap en passie.

Kies ervoor om ‘Tropical Sunset’ te dragen als een expressie van je unieke stijl en een eerbetoon aan de kunst van de natuur. Met ‘Tropical Sunset’ draag je niet alleen een sieraad, maar een tijdloos kunstwerk dat de warmte en pracht van een zonsondergang vastlegt en met je meedraagt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

PascomfortArmband maat
StrakPolsmaat +1,5 cm
NormaalPolsmaat +2 cm
LosPolsmaat +3 cm

Bangle armbanden

PolsomtrekDiameter bangle maat
15 – 16 cm56 mm
17 – 18 cm60 mm
18 – 19 cm65 mm
19 – 20 cm70 mm

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper