'Prism Drops'

Zilveren lange oorbellen met gekleurde steen

Vang het spectrum van het licht met ‘Prism Drops’, zilveren oorbellen die elke beweging kleuren met een handgeschilderd palet.

 89,95

1 stuk op voorraad

Mijn ‘Prism Drops’ zijn een eerbetoon aan de veelzijdigheid van kleur gevangen in licht. Deze zilveren oorbellen, sierlijk lang en verrassend licht, zijn een dans van tinten die met elke beweging meebewegen. De handgeschilderde stenen binnenin zijn kleine doekjes waarop ik met mijn penseel kleurrijke verhalen heb geschilderd. Rood, geel en een vleugje zwart komen samen in een harmonieus samenspel dat doet denken aan een prisma in de zon.

Met een lengte van 4 cm en een gewicht dat nog geen 2 gram per stuk bedraagt, zijn deze oorbellen niet alleen een visueel, maar ook een fysiek lichtpuntje gedurende de dag. Elke keer dat je ze draagt, voel je je vrij en onbezwaard, klaar om de wereld te omarmen met levendige uitdrukking.

Laat ‘Prism Drops’ je dagelijkse metgezel zijn en voeg een vleugje artistieke flair toe aan elke outfit. Ze zijn een uitnodiging om kleur te bekennen en je eigen licht te laten schijnen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper