Zilveren lange oorbellen met turquoise steen

'Celtic Twist'

Laat je meenemen door de ‘Celtic Twist’, oorbellen waarin de betovering van Keltische knopen en de weerschijn van handgeschilderde stenen samenkomen.

1 stuk op voorraad

 89,95

De ‘Celtic Twist’ oorbellen zijn een knipoog naar een rijk verleden, een moderne interpretatie van Keltische tradities. In dit ontwerp vlechten de tijdloze knopen zich rond een ovaal van kleur, dat de essentie van de natuur vastlegt in levendige tinten blauw en groen, verrijkt met strepen van warm geel.

Deze stukken zijn meer dan sieraden; ze zijn kleine kunstwerkjes die hangen aan zilveren draden, klaar om de verhalen te fluisteren van oude legendes en de natuurlijke schoonheid van het landschap. Elke handgeschilderde steen is uniek, waardoor geen twee oorbellen precies hetzelfde zijn.

Draag ze en voel hoe de lichtheid van het zilver samengaat met de diepte van de kleur. Met een gewicht dat bijna onmerkbaar is, maar een aanwezigheid die onmiskenbaar is, zijn de ‘Celtic Twist’ oorbellen een subtiele, maar krachtige toevoeging aan je garderobe. Ze nodigen je uit om je eigen verhaal te weven, elke keer dat je ze draagt.

  • Fleur je dag op
  • Maak je outfit compleet
  • Ontvang complimentjes
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper