Zilveren lichtgewicht oorbellen met polymer kunstwerk blauw

'Beach Leafs'

Draag ‘Beach Leafs’ – lichtgewicht oorbellen met een uniek polymer kunstwerk in blauw, voor een vleugje artistieke elegantie.

 84,95

Laat je betoveren door ‘Beach Leafs’, een prachtig staaltje kunst verweven in lichtgewicht oorbellen. Met liefde gemaakt van polymer klei, zijn deze oorbellen een persoonlijk experiment met levendige tinten blauw, sprankelende glitters, opvallend oranje en zuiver wit. Het beste? De achterkant van elke oorbel blijft een verrassing, net als de kunstwereld zelf. Verfraaid met elegante zilveren oorhaken, tillen ze jouw stijl naar een nieuw niveau van artistieke verfijning. ‘Beach Leafs’ zijn niet zomaar oorbellen; ze zijn een expressie van creativiteit en de schoonheid van het onverwachte.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

steunkleur:

,

speciale kleur:

materiaal:

,

steensoort:

garantie:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper