Zilveren oorbellen met blauwe steen lichtgewicht

'Starry Lagoon'

Duik in de diepten van een sterrenhemel met ‘Starry Lagoon’. Een handgeschilderd kunstwerk dat de mysteries van de kosmos in elke oorbel vangt.

 79,95

Wanneer ik naar de nachtelijke hemel kijk, voel ik een diepe verbinding met het universum. Met ‘Starry Lagoon’ heb ik geprobeerd om die verwondering en diepte in een sieraad te vangen.

Deze zilveren oorbellen zijn voorzien van handgeschilderde stenen die de kleuren en schitteringen van een sterrenhemel nabootsen. Diepblauwe tinten mengen zich met glinsterende lichtjes, waardoor je het gevoel krijgt dat je naar een eigen kleine kosmos kijkt.

Ondanks hun rijke details zijn deze oorbellen verrassend licht, waardoor je ze comfortabel de hele dag kunt dragen. Ze vormen niet alleen een stijlvolle aanvulling op je outfit, maar nemen je ook mee op een reis door het heelal, elke keer dat je ze draagt.

Laat ‘Starry Lagoon’ je begeleiden op jouw kosmische avontuur en voel de magie van het universum dichtbij.

  • Handgeschilderde stenen
  • Lichtgewicht
  • Voel je stralend
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

kleur:

,

speciale kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper