'Drops from Heaven'

Deftige zilveren oorbellen met zirkonia

Ontdek ‘Drops from Heaven’ – waar de hemel je oren siert met zirkonia schittering en handgeschilderd blauw.

 89,95

1 stuk op voorraad

Stel je voor dat elke dag begint met een vleugje hemelse elegantie. ‘Drops from Heaven’ zijn deftige zilveren oorbellen die deze droom werkelijkheid maken. De zorgvuldig ingelegde zirkonia’s vangen het licht bij elke beweging, terwijl de handgeschilderde blauwe stenen een diepte van de oceaan reflecteren.

Met een lengte van 3,5 cm en een gewicht van slechts 2 gram per stuk, verfraaien deze oorbellen jouw verschijning zonder te overheersen. Ze zijn gemaakt om jouw gezicht subtiel te omlijsten met hun lichtgewicht gratie, perfect voor een lange dag vol bewonderende blikken.

Als jij ‘Drops from Heaven’ draagt, draag je niet alleen een sieraad; je draagt een belofte van schoonheid en een sprankje van de hemel die je meeneemt door de dag. Laat deze oorbellen een deel van je dagelijkse wonder worden.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper